Lucia C. Pino. La lliçó de Diògenes | Tecla Sala Centre d’art de l’Hospitalet | 18.02.16 – 05.06.16

Diògenes preconitzava el despullament i manifestava de manera desacomplexada els excessos i vicis de la societat. L’art és també un camí per retrobar uns valors morals i fer una reflexió sobre l’home. Aquesta exposició vol incidir en una constant transgeneracional d’artistes catalans contemporanis que treballen des de la senzillesa per arribar a l’essència de l’acte creatiu com un camí per entendre el món i posar en evidència la vanitat del consum i de la cultura de l’espectacle.

Ignasi Aballí / Mar Arza /Joan Bennassar / David Bestué / Alfons Borrell / Luz Broto / Patrícia Dauder / Joan Furriols / Antoni Llena  / Jordi Mitjà / Marc Monzó / Jordi Pablo / Guillermo Pfaff / Lucía C. Pino / Jaume Pitarch / Ivo Sans / Daniel Steegmann / Víctor Sunyol / Rubèn Verdú / Oriol Vilapuig.

+ NOTICIAS