Lucía C. Pino | Swab Art Fair | IN/OUT by Frederic Montornés & Imma Prieto | 29.09.2016 – 04.09.2016

Swab Barcelona presenta IN/OUT un programa comissariat per Frederic Montornés i Imma Prieto amb la col·laboració de Fundació Banc Sabadell.

“Parlar d’un fora de camp és fer present una manifestació rellevant que aparentment no és visible. No és visible però esdevé clau pel desenvolupament o comprensió de l’acció que marca el fil conductor de la narració central. Pot esdevenir, d’alguna manera, el punt d’inflexió per canviar el significat aparent del discurs i permetre des del seu quedar-se fora incidir en el dins. Pot, com és el cas, fer-se visible sense formar part del motor central de l’acció.”

És així com neix el programa de comissariat independent IN/OUT. Una selecció d’artistes que, sota la mirada de Frederic Montornés i Imma Prieto, formarà part del programa de Swab Barcelona des de certa dislocació. El desplaçament atorga la possibilitat d’establir nexes d’unió entre alguns dels creadors més interessants del panorama artístic actual alhora que permet reflexionar al voltant de la qüestió central del projecte: què vol dir està fora o dins?

Galeries participants:

Ana Mas Projects. Artista: Lucía C.Pino

ADN GALERIA. Artista: Pep VIDAL

Et HALL. Artista: Inken Reinert

Galeria Joan Prats. Artista: Alicia Kopf

Galeria Angels Barcelona. Artista: Lúa Coderch

Galeria. Palma Dotze. Artista: Andrea Mármol​

Galeria Trama. Artista: PSJM​

Galeria Senda. Artista: Adrián Balseca​

Galeria Sicart. Artista: Ruth Moran

Me & The Curiosity. Artista: Andrea Gómez

+ NOTICIAS