Melvin Martínez. SILVESTRES | Universidad del Sagrado Corazón, San Juan (P.Rico) | 27.10.2016 – 20.01.2017

Després de quasi 10 anys sense exposar a Puerto Rico, el pintor Melvin Martínez va acceptar la invitació de la Galeria d’Art de la Universidad del Sagrado Corazón (USC) per a dur a terme una exposició individual titulada SILVESTRES, que s’inaugura dijous 27 d’octubre a les 7:30 p.m.
Aquesta exposició presenta una varietat de peces bidimensionals de diverses mides, mantenint un diàleg amb la monocromia, sense deixar de banda la intensitat en la manipulació de textures.
“Aquesta nova sèrie de pintures, fetes el 2016, són extensions o extractes de les peces creades el 2013 a Ciutat de Mèxic DF, en les que vaig eliminar els objectes, elements i materials reciclats que integrava a les obres, per treballar directament amb el material cru. Aquests teixits elaborats amb polímers són vistos com a construccions subtils, ja que es van convertint en grans teixits que s’entrellacen a través de les textures escollides, algunes programades, d’altres més orgàniques i silvestres” (Melvin Martínez).

+ NOTICIAS